Caută produsele
cu sigla Donează Oxigen

Protecție

Conservare

Diferența

În 2009 mai puțin de 1% din România era strict protejată. În anul 2019 acest procent s-a apropiat de 2%, grație eforturilor depuse de diverse asociații ce luptă pentru protejarea mediului.

Daca si ție îți pasă, vom putea mări împreună procentul de suprafață protejată a României.

România are nevoie de tine, pentru crearea unei rețele coerente de arii naturale protejate și coridoare ecologice care să asigure conservarea tuturor speciilor de floră și de faună autohtonă.

Campanie

Produse

Orice persoana fizică cu vârsta peste 18 ani care în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2024 achiziționează unul dintre cele două pachete promoţionale din farmaciile și magazinele partenere va ajuta asociația "Agent Green" să continue campaniile de protejarea pădurilor şi a mediului înconjurător din România.

În acest sens pe ambalajul pachetelor promoţionale este afișat un mesaj de informare pentru consumator referitor la campanie:

FELICITĂRI! AI DEVENIT DONATOR DE OXIGEN ȘI VEI CONTRIBUI ASTFEL LA PROTECȚIA MEDIULUI ȘI LA CONSERVAREA BIODIVERSITĂȚII DIN ROMÂNIA.

Angajator

Responsabilitate

Sugerează-i angajatorului tău să se alăture campaniei. Povestește-i despre ceea ce ne propunem și haideți să contribuim împreună la salvarea pădurilor din România.

Este nevoie de cât mai multe companii care să adere cauzei "Donează Oxigen". Pentru detalii te rugăm accesează pagina Companii participante.

Participă

Solidaritate

Este momentul ca fiecare companie responsabilă să contribuie la salvarea pădurilor.

Proiectul Donează Oxigen* este o campanie de solidaritate prin intermediul căreia companiile pot contribui la salvarea ultimelor păduri seculare și virgine, stoparea tăierilor ilegale și este primul proiect de tip sindicalizat din România (care uneşte forţele mai multor companii, din domenii diferite) pentru protejarea mediului natural.

Pentru detalii te rugăm accesează pagina Companii participante.


* Identitatea vizuală a campaniei poate fi pusă la dispoziţia oricărei companii doreşte să se alăture proiectului. De asemenea, site-ul www.doneazaoxigen.ro poate fi un canal de comunicare utilizat de către toate entitățile (companiile) dornice să se implice în acest proiect.

 

Rezultate

Implică-te și tu. Donează Oxigen.