Donează Oxigen
Avem nevoie de păduri
ca de aer

Păduri

 DEFRIȘARE 

Dacă toată istoria planetei ar fi comprimată într-un singur an, omul ar construi primele unelte pe 31 decembrie la ora 23:45.

Cu aproximativ câteva secunde înainte de ora 00:00, secunde ce reprezintă ultima sută de ani, omul a defrișat peste 70% din pădurile de odinioară.

Timpul nu curge în favoarea noastră.

Tăieri ilegale

Degradare

În arcul Carpaţilor se află cea mai mare zonă împădurită, compactă din Europa Centrală. Aproximativ o treime din suprafaţa României – 6,6 milioane de hectare – e acoperită de pădure.

Insă în România 3 hectare de pădure/oră sunt degradate!

Mai multe ONG-uri au cerut în repetate rânduri stoparea tăierilor ilegale, conservarea parcurilor naționale și protejarea ultimelor păduri virgine.

România

Datorie

Avem nevoie de păduri ca de aer și avem datoria de a le proteja. De aceea am lansat campania:

Donează Oxigen. 
România are nevoie de tine.


Caută produsele cu sigla "Donează Oxigen" si contribuie la salvarea pădurilor din România.

Produse care participă în campania DoneazaOxigen.ro sunt suplimentele alimentare Himalaya: Liv 52 și Cystone.

Pentru fiecare pachet promoțional cu sigla "Donează Oxigen", compania Prisum Healthcare acordă asociaţiei Agent Green, beneficiarul sponsorizării, câte 1 (un) RON pentru fiecare unitate/pachet promoțional vândut. Sumele aferente sponsorizării vor fi utilizate de "Agent Green" în scopul protecției pădurilor din România.

 

Agent Green

Schimbare

Asociația "Agent Green" are ca scop protejarea pădurilor şi a mediului înconjurător prin campanii pentru stoparea tăierilor ilegale de păduri, interzicerea exploatărilor forestiere in parcurile naționale si protejarea pădurilor virgine.

Planeta are limite, la fel și resursele pe care le oferă. Acestea trebuie îngrijite, nu epuizate. Trebuie să lucrăm cu natura, nu împotriva acesteia. Schimbarea pozitiva va aparea doar dacă fiecare om și fiecare companie va conștientiza această situatie si va acționa pentru a deveni parte din schimbarea necesara.

Campania "Donează Oxigen" se desfășoară în farmaciile și magazinele din România care comercializează pachetele promoționale participante. 

Identitatea vizuală a campaniei poate fi pusă la dispoziţia oricărei companii doreşte să se alăture proiectului. Pentru detalii te rugăm accesează pagina Companii participante. Regulamentul campaniei "Donează Oxigen" este disponibil aici.

Rezultate

Implică-te și tu. Donează Oxigen.