Contribuie

Mai mult Oxigen

Protejarea pădurilor este un act de responsabilitate față de noi dar și față de generația de mâine. Din acest motiv orice persoană juridică (companie) se poate alătura proiectului "Donează Oxigen".

Sugerează-i angajatorului tău să se alăture campaniei. Povestește-i despre ceea ce ne propunem și haideți să contribuim împreună la salvarea pădurilor din România.

Identitatea vizuală a campaniei poate fi pusă la dispoziţia oricărei companii doreşte să se alăture proiectului. De asemenea, site-ul www.doneazaoxigen.ro poate fi un canal de comunicare utilizat de către toate entitățile (companiile) dornice să se implice în acest proiect.

Scrie-ne pe adresa contact@doneazaoxigen.ro și specifică modalitatea prin care compania ta se poate implica în campania "Doneaza Oxigen”. Indiferent care va fi aceasta, îți vom răspunde cu bucurie.

Este nevoie de cât mai multe companii care să adere cauzei noastre, de cât mai mulți oameni cărora să le pese de pădurile României.

Salvează

Prisum donează Oxigen

Fondată în 1994, compania Prisum Healthcare este dedicată îmbunătățirii sănătății printr-o gamă largă de produse și servicii.

Importator și distribuitor al produselor CSL Behring, Himalaya Drug Company, Vitabiotics și Bio-Kult, compania Prisum Healthcare este numărul 7 pe piaţa suplimentelor alimentare din România dar și un important furnizor de produse pe bază de plasmă umană care salvează vieţi. Pentru mai multe detalii accesați pagina www.prisum.eu

Protejarea pădurilor este un act de responsabilitate față de noi dar și față de generația de mâine. Din acest motiv compania Prisum Healthcare s-a alăturat proiectului "Donează Oxigen" cu două pachete promoționale

Caută în farmacii pachetele promoționale Himalaya cu sigla "Donează Oxigen" și contribuie la salvarea pădurilor din România. Pentru fiecare pachet promoțional vândut, compania Prisum Healthcare, distribuitorul produselor Himalaya, acordă asociaţiei Agent Green câte 1 (un) RON în scopul protecției pădurilor din România.

Participă

Jetrun donează Oxigen

Fondată în 2007, compania Jetrun oferă soluții complete de încălzire, ventilație și climatizare (HVAC) atât pentru spații industriale și comerciale cât și rezidențiale. Firma activează ca reprezentant tehnic și comercial al unor producători de renume în industria HVAC.

Printre proiectele de referință ale companiei Jetrun sunt soluții HVAC instalate la Arena Națională din București, fabrica Lufkin Ploiești, clădirea de birouri Sky Tower, complexul Hermes Business Campus precum și numeroase instalații de cogenerare pe biogaz (Giurgiu, Slatina, Alba Iulia etc.). 

Jetrun se alătură proiectului "Donează Oxigen" și donează 50 de lei la fiecare echipament HVAC vândut. Produsele participante sunt marcate cu sigla "Donează Oxigen". Pentru mai multe detalii accesați pagina shop.jetrun.ro

 

 

Rezultate

Implică-te și tu. Donează Oxigen.